Bygherren ApS kan modernisere din bolig, så den føles ny og passer til netop dine behov.

VI UDFØRER

stort set alle aspekter af tømrer- og snedkerfaget og har mere end 15 års erfaring indenfor dette.

Mobil 24 27 67 77

 

Uanset hvilke opgaver vi løser, er det med fokus på service og samtidig en kvalitet du kan mærke.

Få et gratis tilbud herunder, på den type opgave du ønsker udført - til tiden!

 

FÅ ET GRATIS TILBUD HER

- eller ring på 24 27 67 77

Terrasser

Vi udfører alle former for træ terrasser i fx Jatoba, Ipé, Sibirisk lærk eller trykimprægnerede terrassebrædder. Vi står altid klar med rådgivning om materialevalg samt design
på din nye terrasse.

LÆS MERE

Hovedentrepriser

Hvis dit byggeri er omfattende, burde du få én håndværker til at stå for ansvar og koordinering de forskellige håndværkere. BYGHERREN ApS har opbygget et stort netværk af pålidelige samarbejdspartnere og kan klare alt - lige fra tegninger til det sidste penselstrøg.

Mindre tagopgaver

Skal du have renoveret taget på din carport, udestue eller dit skur - eller skal du have bygget nyt, kan BYGHERREN ApS hjælpe med dette. Vi monterer tagpap, tegl og lette tage som trapezplader, termoplader og lignende.

Gulvlægning

Vi har stor erfaring i gulvlægning og monterer alt indenfor trægulve, laminat og boligvinyl.

LÆS MERE

Skillevægge

Står du og mangler ekstra værelser, kan en skillevæg i gips være løsningen på dette. Vi udfører skillevægge i stålskelet, isolering af 4 lag gips som samtidig lever op til nutidens krav om brandsikring.

Montering af vinduer og døre

Hos BYGHERREN ApS monterer og udskifter vi alle former for ud- og indvendige døre. Vi kan også hjælpe med klassiske skydedøre som er monteret direkte på væggen, eller skydedøre som løber skjult i væggen.

Køkkener

Skal dit køkken skal renoveres, bør du ta' en snak med os inden.
Hvis der så ændres vægge, gulv eller andet i forbindelse med renoveringen, kan vi sikkert give dig et godt tilbud
- og måske nogle gode ideer.

LÆS MERE

Indbyggede skabe

Vi laver alle former for indbyggede skabe og reoler, som skræddersys til netop din væg. Og hvis pladsen skal udnyttes optimalt, har vi mange gode ideer.

Renovering

BYGHERREN ApS kan modernisere din bolig, så den føles ny og passer til netop dine behov. Og mange af de forbedringer vi udfører kan nedbringe forbruget af varme og el, og på sigt
spare dig mange penge.

LÆS MERE

Nedsænkede lofter

Nedsænkede lofter - både som glatte gipslofter eller træpaneler kan give mange fordele.

Radiatorskjulere

Radiatorer er altså ikke kønne. Med  den rigtige konstruktion kan de dog skjules uden varmetab. Lad os give et bud på at skjule dine radiatorer - på en måde, der passer til dit interiør og din smag.

Udhæng

Vi udskifter og monterer alle former for udhæng, vindskeder og sternbrædder på dit hus. Og vi gør det, så det ikke bare bliver funktionelt, men også ser ordentligt ud.

Skure og hegn

Haveskur, legeskur, redskabsskur. skraldeskur, kajakskur, gårdskur, rygeskur, cykelskur - hvis du har behov for et skur, så har BYGHERREN ApS helt sikkert en løsning...

Vi laver også alle former for træhegn og stakit med tilhørende låger.

Specialopgaver efter mål

Vi kan på eget værksted udføre de fleste former for special opgaver på mål eller efter tegning. Ring til os og hør om vi kan klare netop din special opgave i træ.

Forsikringsskader

Skulle uheldet være ude og du er udsat for indbrud eller vejrforsaget skade, kan du altid kontakte os, både for midlertidig afdækning og senere reparation.

Vandskade

Har du været ude for vandskade i køkkenet, i kælderen, på taget, eller har du et vandskadet gulv, så kan du trygt henvende dig til os. Ud over det praktiske, kan vi også vejlede dig om skadeudbedring.

LÆS MERE

Fagligt dygtige tømrere/snedkere med stort fokus på service, kvalitet og godt håndværk. Hos os gør vi en dyd ud af at lave den bedste løsning til dig som kunde. Her får du nemlig en fagmand, som lægger vægt på, at dine tanker og ideer skal udføres i praksis. Det betyder, at vi hele vejen igennem et byggeprojekt sørger for en god dialog om forventninger, ønsker og behov fra din side.

 

Med os som din professionelle håndværker føres denne dialog med den samme kontaktperson hele vejen igennem, så du hele tiden kan følge processen. Og netop processen er vigtig for os – som det første går du nok med forestillinger om, hvad du kunne ønske dig af dit byggeprojekt. Vi arbejder så, gennem samtale med dig, på en løsning og fremsætter dernæst et tilbud, der passer til dine forventninger og krav, og så kan byggearbejdet påbegyndes. Ring allerede i dag til en uforpligtende samtale om opgaven, så hjælper vi med at udvikle dine ideer.

SE NOGLE AF VORES TERRASSER HER

Vi giver dig et gratis tilbud, vi leverer kun kvalitet - og altid til tiden.

 

Vi elsker at høre om nye spændende projekter, så ring til os på 24 27 67 77

- eller udfyld felterne her på siden.

 

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Sådan foregår arbejdet:

1

2

3

4

Giv os dine ønsker

Skriv eller ring til os og vi er

klar til at hjælpe dig

Hvornår kan vi komme?

Der aftales en 100% gratis besigtigelse, og tilbud fremsendes

Aftale om opstart

Vi aftaler opstart på projektet, som passer ind i jeres kalender

Vi begynder arbejdet

Opgaven udføres, og vi forlader først pladsen når alle er tilfredse

Vi udfører

Inspiration

Kontakt os

FÅ ET
GRATIS TILBUD HER